Felvételt hirdetünk a Művészeti Iskolánkba a 2023/24-es tanévre!

 

Jelenleg az alábbi képzések közül lehet választani: grafika – festészet és dráma – színjátszás

Az Alapfokú Művészeti Iskola (AMI) tanítási órái a délutáni időszakban vannak. A tanultakról félévi és év végi osztályzatot kapnak tanulóink, év végén pedig alapfokú művészeti iskolai bizonyítványt.  

A tanítási órák ingyenesen látogathatóak az első héten, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek a tanárokkal, illetve a művészeti iskolában folyó munkával. A jelentkezéseket 2023. szeptember 29-ig várjuk az iskola irodáján elérhető jelentkezési lap kitöltésével, a bizonyítvány leadásával (felsőbb évfolyamosoknak) és a képzési díj befizetésével. 

Tanáraink a 2023/24-es tanévben:

  • Kálai Erika (dráma-színjátszás),
  • Lőrenteyné Csecskedi Zsófia (grafika-festészet)

A BEIRATKOZÁS A TELJES TANÉVRE SZÓL, kérjük, hogy így mérlegeljék a döntést! Becsatlakozni a képzésbe évközben is lehet, de csak szakköri jelleggel.

A térítési díj mértéke a tanulmányi eredménytől függően vagy a tanuló szociális helyzete alapján csökkenthető. Térítési díj fizetése alól mentesülnek a hátrányos helyzetű, a sajátos nevelési igényű tanulók, valamint egyedi elbírálás alapján a nagycsaládosok. Ezzel kapcsolatban az irodán kaphatnak bővebb felvilágosítást. A térítési díjat készpénzben, vagy átutalással az iskola által megadott bankszámlaszámra kell befizetni.

 

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

a Művészeti Iskola tanárai