ISKOLÁNK VEZETŐSÉGE

1986-ban kezdtem tanítani, 1990-ben találkoztam Jézus gyógyításával amire válaszképpen megtértem. 1992-ben mentem férjhez, azóta együtt szolgáljuk az Urat férjemmel 3 lányommal és vejemmel. A 30 év alatt 4 diplomát szereztem. 2015-ben kerültem az Örömhír Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába tagintézményvezetőként. 2016-ban, amikor önálló lett az iskola, lettem az Örömhír Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. Gyülekezetünkben a gyermekmunkát vezetem, ezen kívül a honlap lektorálását és más csoportoknak is vezetőségi tagja vagyok.

Novákné Tömösközy Etelka

Novákné Tömösközy Etelka

intézményvezető

Mindannyiunk életében, de különösen a kisgyermekében nagyon fontos,
hogy szeretve és biztonságban érezze magát, nemcsak otthon a családban, hanem az iskolában is.

Az Örömhír Általános Iskola egy olyan szeretetteljes és békés kis sziget Budapest szívében,
ahol minden gyermek és szülő megtapasztalhatja, hogy Isten egyedi alkotásaként tekintünk rá,
értékes számunkra, Krisztusban elfogadott (Isten gyermeke – János 1:12),
és biztonságban van („Isten fia megtart engem, és a gonosz nem árthat nekem” – 1János 5:18).

 

TANTESTÜLETÜNK

 

Iskolánk tanítói és tanárai hívő keresztények, akik szakmai felkészültségükkel, életükkel, példamutatásukkal, és meggyőződéseikkel együtt szívvel-lélekkel tanítanak. A diákokat szeretik és imádkoznak értük, s az ismeretanyag átadásán túl legfőbb céljuk az, hogy a keresztény oktatáson keresztül valóban felkészítsék diákjaikat az előttük álló életre.

TANÁRAINK BEMUTATKOZÁSA

Fehér-Acél Anikó
Hanny Péterné, Ildikó
Kálai Erika

8. éve tanítok az Örömhír Általános Iskolában.
Már 12 évesen elhatároztam, hogy tanító leszek. A Pünkösdi Teológiai Főiskola elvégzése után a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán szereztem tanító szakon diplomát, magyar műveltségterülettel. Jelenleg a Károli Gáspár Egyetemen tanulok drámapedagógiát.
A 3. osztályosok osztályfőnöke vagyok; emellett magyart, matematikát és hittant tanítok. Óráimat igyekszem a drámapedagógia módszereivel „fűszerezni”.
Nagyon szeretem a gyerekeket, a munkámat. Boldog vagyok, hogy egy olyan elfogadó, segítőkész és támogató munkaközösségben dolgozhatok, ahol a kreativitás is teret nyer.
Az a vágyam, hogy diákjaim a megszerzett tudás mellé Istentől kapott bölcsességgel is gazdagodjanak, hogy megítélhessék, mi az Istennek jó és tökéletes akarata az életük minden egyes területére nézve.

„Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól.”
Példabeszédek 22: 6.

Kecskés D. Emese
Kertész Győző

Kertész Győző vagyok, magyar-történelem szakos tanár, a Biblia Szól Egyház egyik lelkipásztora.
A kezdetektől fogva itt tanítok, mind az öt gyermekemet ide írattam be. Jelenleg magyar nyelvet és irodalmat tanítok a hetedik osztályban, illetve történelmet a felső tagozaton. Az ötödik osztály osztályfőnöke vagyok.
Ez több mint szakma és több mint iskola. Az oktatás több, mint tanítás nevelés. Az oktatás Élet. Az élet tovább adása.
Mindenkinek ajánlom az iskolát, ahogyan az Úr Jézus mondta: Jöjj és lásd! 

Lőrenteyné Csecskedi Zsófia
Luda Tímea
Rózsahegyi Ildikó
Fébó Éva
Temesi Adrienn

2003-ban végeztem az ELTE Tanárképző Főiskolai karán biológia – fizika szakon, 2007 januárja óta dolgozom az iskolában. Természetismeretet, biológiát és fizikát tanítok a felső tagozaton.

Célom az, hogy a gyerekek megismerjék a természettudományok szépségét, hogy gondolkodó ember váljék belőlük. Fontosnak tartom, hogy az órák humorosan, jó hangulatban teljenek, igyekszem megszerettetni velük a tudományokat.

Osztályfőnökként azon vagyok, hogy jó kapcsolatom legyen a gyerekekkel, hogy érezzék, bármilyen problémával bármikor fordulhatnak hozzám. Szívesen szervezek velük szabadidős programokat, rendszeresen járunk korcsolyázni, sokat társasjátékozunk együtt.

Török-Németh Anita

Vass Béla

ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

 

ADOTT ÁLLÁS NEVE

Tanító, illetve angol szakos kollégák jelentkezését várjuk!