Az Örömhír Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárokat keres!

Olyan keresztény pedagógusokat keresünk, akik tudnak és szeretnének is bekapcsolódni egy Bibliaintegrált oktatásba.
Akiket keresünk:
matematika szakos pedagógust 16 órában,
magyar tanárt 5 órában,
rajztanárt 4 órában,
földrajztanárt 3 órában.
Jelentkezéshez az iroda@oromhirsuli.hu címre kérünk mellékelni önéletrajzot, motivációs levelet és pásztori ajánlást.

 
„Urunk, fejlessz ki a gyermekeinkben egy szolgáló szívet, hogy teljes szívvel szolgáljanak, úgy mintha nem embereknek, hanem Neked tennék.” (Efezusi 6:7)

HÁLAADÁS:

Kedves Szervezők!

Személyes köszönetemet szeretném kifejezni a kórházi látogatás miatt. Unokatestvérem kisfiával aznap éppen a sürgősségi osztályon éjszakázott, lelkileg nagyon meggyötörten, és fizikailag kimerülten. Délelőtt találkozott a kis csoporttal, kapott igeverset, bátorítást, ami a találkozás után alaposan megríkatta (hálakönnyekkel persze). Nagyon jól esett neki, hogy Isten ilyen módon is kifejezi számára, hogy gondol rá, és nem feledkezik meg róla.

Békés, boldog, áldott karácsonyi ünnepet kívánok szeretettel,
Fülöp Ágnes (Bodóczki Dóri anya)

Nagy örömünkre, Isten ajtót nyitott iskolánk előtt, s az adventi időszakban egy lelkes gyermekkórus csapattal léptünk fel a Tűzoltó utcai és a Heim Pál Gyermekkórházakban, az Ortopéd Klinikán, a gödi Top Ház Fogyatékkal Élők Otthonában, a Biblia Szól Gyülekezetben és a Marriott Hotelben. Hálásan köszönünk minden szolgáló gyermekért és a felkészítő tanárokért elmondott imádságot.

” Uram, kérlek, munkáld ki a gyermekeinkben az együttérzést.” (Kolossé 3:12)

„Add Uram, hogy a gyermekeimet az imádságos lelkület hassa át, hogy megtanuljanak mindenkor a Lélek által imádkozni.” (Efezusi 6:18)